Kaburgalı Bulgur Pilavı
1kg.kuzu kaburga
1çorba kasesi bulgur
tuz
2 yemek kaşığı tereyağ
2 buçuk su bardağı su
Kaburgaları kesip suyla birlikte tencerede pisiriyoruz.
Etler pistikten sonra tenceredeki suyu kaseye alıyoruz.
Tereyağını katıp kaburgaları orta ateste biraz kızartıyoruz.
Et suyunu tekrar ilave edip tuzunu atıp kaynatıyoruz.
Bulgurumuzu et suyu kaynatıdıktan sonra ilave edip karıştırıyoruz pismeye bırakıyoruz.
Pilavımız piştikten sonra yufka ekmeği, turşu ve ayranla servis ediyoruz.
Afiyet olsun.
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
1kg.kuzu kaburga
1çorba kasesi bulgur
tuz
2 yemek kaşığı tereyağ
2 buçuk su bardağı su
Kaburgaları kesip suyla birlikte tencerede pisiriyoruz.
Etler pistikten sonra tenceredeki suyu kaseye alıyoruz.
Tereyağını katıp kaburgaları orta ateste biraz kızartıyoruz.
Et suyunu tekrar ilave edip tuzunu atıp kaynatıyoruz.
Bulgurumuzu et suyu kaynatıdıktan sonra ilave edip karıştırıyoruz pismeye bırakıyoruz.
Pilavımız piştikten sonra yufka ekmeği, turşu ve ayranla servis ediyoruz.
Afiyet olsun.
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
5 yorum:
Yasemin sen ne yaptin böyle :) Nefis görünüyor, ellerine saglik
tesekkürler Sieda Nur ablam cok severim yaptim birseyler ;)
Ellerine sağlık yasemin şimdi senin tarifi yapıyorum cnm
Ellerine sağlık yasemin şimdi senin tarifi yapıyorum cnm
Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık...
Yorum Gönder