Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

KABURGALI BULGUR PİLAVI



Kaburgalı Bulgur Pilavı

1kg.kuzu kaburga
1çorba kasesi bulgur
tuz
2 yemek kaşığı tereyağ
2 buçuk su bardağı su
Kaburgaları kesip suyla birlikte tencerede pisiriyoruz.
Etler pistikten sonra tenceredeki suyu kaseye alıyoruz.
Tereyağını katıp kaburgaları orta ateste biraz kızartıyoruz.
Et suyunu tekrar ilave edip tuzunu atıp kaynatıyoruz.
Bulgurumuzu et suyu kaynatıdıktan sonra ilave edip karıştırıyoruz pismeye bırakıyoruz.
Pilavımız piştikten sonra yufka ekmeği, turşu ve ayranla servis ediyoruz.
Afiyet olsun.

Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz  https://www.facebook.com/mutfakkeyfim




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 yorum:

lifestylesieda dedi ki...

Yasemin sen ne yaptin böyle :) Nefis görünüyor, ellerine saglik

Yaseminle Mutfak Keyfi dedi ki...

tesekkürler Sieda Nur ablam cok severim yaptim birseyler ;)

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık yasemin şimdi senin tarifi yapıyorum cnm

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık yasemin şimdi senin tarifi yapıyorum cnm

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f