SARMALIK DOLMALIK YESiLLiK
Yaz aylarının yeşilliklerinin tadını kokusunu kışında sarmalarınızda ve dolmalarınızda tatmak istiyorsanız tam zamanıdır. Buzlukları hazır boşaltmışken ufaktan kış hazırlıklarına başlayalım.
Sarmalar, Çorbalar, Pilavlar ve Yöresel Yemekler için
Maydanoz
Dereotu
Reyhan...
üçlüsü buzluga konmaya hazırlandı
Maydanoz, dereotu ve reyhanı ayrı ayrı bol suda yıkayıp süzgeçte bekletiyoruz.
Hepsini doğrayıp temiz bir bez üzerinde karıştırıyoruz.
Bir gün boyunca bez üzerinde serili bırakıyoruz.
Böylece suyunu iyice çekmiş olup buzluga koyduğumuz da tane tane olup yapışmayacaktır.
Istediginiz boy buzluk poşetine doldurup buzlugumuzda donduruyoruz.
İhtiyacınız kadar çıkarıp kullanılabilirsiniz
Afiyet olsun
Sarmalar, Çorbalar, Pilavlar ve Yöresel Yemekler için
Maydanoz
Dereotu
Reyhan...
üçlüsü buzluga konmaya hazırlandı
Maydanoz, dereotu ve reyhanı ayrı ayrı bol suda yıkayıp süzgeçte bekletiyoruz.
Hepsini doğrayıp temiz bir bez üzerinde karıştırıyoruz.
Bir gün boyunca bez üzerinde serili bırakıyoruz.
Böylece suyunu iyice çekmiş olup buzluga koyduğumuz da tane tane olup yapışmayacaktır.
Istediginiz boy buzluk poşetine doldurup buzlugumuzda donduruyoruz.
İhtiyacınız kadar çıkarıp kullanılabilirsiniz
Afiyet olsun
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder