TAVUK ,HiNDi ,HOROZ ETi iLE HASLAMA NOHUT
Hazir bulyonlari hicbir zaman mutfagima sokmadim . Tavuk suyunu da , nohutuda evde yapmanizi tavsiye ederim. Pilavlar corbalar icin nefis bir lezzet
500 gr. Nohutu bir gün önceden isliyoruz. Ertesi gün tavukla birlikte bol su ile genis bir tencereye koyup, 1 yemek kasigi tuz ekleyip pisiriyoruz.
Haslanan Nohutlar soguduktan sonra isterseniz kücük kutulara isterseniz plastik bardaklara doldurup buzlukta donduruyoruz. afiyet olsun.
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder