Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

TAVUK ,HiNDi ,HOROZ SUYU iLE HASLAMA NOHUT

 TAVUK ,HiNDi ,HOROZ ETi iLE HASLAMA NOHUT

 

Hazir bulyonlari hicbir zaman mutfagima sokmadim . Tavuk suyunu da , nohutuda evde yapmanizi tavsiye ederim. Pilavlar corbalar icin nefis bir lezzet 

500 gr. Nohutu  bir gün önceden isliyoruz. Ertesi gün tavukla birlikte bol su ile genis bir tencereye koyup, 1 yemek kasigi tuz ekleyip pisiriyoruz. 

Haslanan Nohutlar soguduktan sonra isterseniz kücük kutulara isterseniz plastik bardaklara doldurup buzlukta donduruyoruz. afiyet olsun.

 

Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
 
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f