Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

ÇATAL KURABİYE



ÇATAL KURABİYE

125 gr.margarin yada tereyağ
1 tane yumurta
1 çay bardağı sıvıyağ
Yarım Paket kabartma tozu
1 Paket muzlu Puding
2 Yemek kaşığı şeker
1 su bardağı nisasta
2 su bardağı un


Oda ısısındaki tereyağının icerisine un haric bütün malzemeleri koyup yoguruyoruz.
Ununu  azar azar ekleyip ele yapışmayan yumusak bir hamur elde ediyoruz.
Hamurdan zeytin büyüklügünde parcalar koparıp Yemek çatalının tersine resimdeki gibi uygulayıp şekil veriyoruz.
Önceden ısıtılmış fırında 180 'C pisiriyoruz.Soguduktan sonra üzerine pudra sekeri eleyip servis ediyoruz.
Afiyet olsun

Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
 











  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f