Haşlama Kuzu Pirzola
1 kg. Kuzu Pirzola
2 diş sarımsak
2-3 dal taze kekik
1 dal biberiye
Tuz, kimyon,top karabiber
1 çay bardağı Chili yağı
*Pirzolaları dövecekle biraz dövüp inceltiyoruz.
*Derin bir tabağa etleri yerleştirip üzerine Chili yağı ekeleyip taze kekik ,biberiyeyi ve karabiberi serpiştirip 1-2 saat bekletiyoruz .
*Tencereyi iyice ısıtıp etleri baharatlayıp diziyoruz .
*Orta ateşte kendi suyu ve yağıyla pisiriyoruz.
*Salata ve yogurt eşliğinde servis ediyoruz
*Afiyet olsun
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder