Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

KiREMİTTE TAVUK BUT ve PATATES


KiREMiTDE TAVUK BUT

2 kişilik

2 adet tavuk but
4 adet patateso
1  tepeli yemek kaşığı salça
4-5 diş sarımsak
2 su bardağı tavuk suyu
Tavuk baharatı


Öncelikle tavuk butlarını 2 su bardağı su ile biraz haşlıyoruz.  Haşlanan butları tabağa alıp suyunu süzgeçten geçirdikten sonra İçerisine salçasını katıp karıştırıyoruz.
Butları baharatlayıp kiremit tepsilere diziyoruz patatesleri ve sarımsakları da ekleyip.Salçalı  tavuk suyunu iki servise de paylaştırıyoruz.
Kiremitleri fırın tepsisine yerleştirip Fırınlamak için tepsiye 4 bardak su koyup önceden ısıttıgımız fırında 200’C pişiriyoruz. Afiyet olsun
 
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
 








  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 yorum:

Selma'nin_organik_mutfagi dedi ki...

Yasemin'cim ellerine sağlık ... ben de aldım bu kaplardan... kaşarlı patates köfte yaptım içine... tavukla da deneyeceğim

Ahmet Atasever dedi ki...

Eline sağlık. En kısa zamanda soğan ilavesiyle deneyeceğim.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f