Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

KAVURMA





Kavurma
1 kg.kuzu kuşbaşı
1 kase kuzunun kendi yağı
3 diş sarımsak
Kekik, kimyon, pul biber ve tuz



Sarımsağı soyup kuşbaşı doğranmış kuzu etiyle birlikte tencereye koyup kendi suyu ile pişmeye bırakıyoruz.
Suyunu çeken etler pişmemişse kaynamış sıcak su ilave edip pişirmeye devam ediyoruz.
Suyunu çekip pişen etlere kendi yağını katıp  kavrulmaya bırakıyoruz bu arada bolca kekik ekip diğer baharatlarını da ekleyip etlerin hafiften kızarmasıni bekliyoruz.
Bu aşamada fazla karıştırmayın etler ezilip dağılmasın en son tuzunu atıp servis ediyoruz.
Afiyet olsun

Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz  https://www.facebook.com/mutfakkeyfim





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f