Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

BUZLUK İÇİN EN KOLAY FASULYE


EN KOLAY YÖNTEMLE 
BUZLUKTA FASULYE

İstediginiz kadar taze fasulyeyi ayıtlayıp yıkıyoruz.
Dilme yada kırma olarak fasulyeyi hazırlıyoruz.
Bir bez üzerine hazırladığımız fasulyeyi seriyoruz.
Bir gün yada 4-5 saat bez üzerinde bekletiyoruz. Kırma yada dilme esnasın daki suyunu iyice çekmiş biraz da ölmüş oluyor.
Birer pişirimlik poşetleyip buzluğa atıyoruz.
Afiyet olsun.
 
 
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f