Mantar Tava
Et yemeklerinin pilav ve makarnaların yanına nefis bir tamamlayıcı hatta tek başına bile bir öğün yenebilicek bir lezzet
250gr Mantar
1 adet kırmızı biber
3 diş sarımsak
1 tepeli yemek kaşığı otlu tereyağı (Kräuter butter)
Tuz, karabiber, zerdeçal
*Mantarları ince ince kıyıyoruz
*Kırmızı biber ve sarımsağı julyen doğruyoruz
*Tavamızı ocakta yüksek ısıda ısıtıyoruz sırayla önce mantarı sonra kırmızı biberi ekleyip tavayı ileri geri hoplatarak yağsız bir şekilde kavuruyoruz.
*Tereyağını ekleyip baharatlarını atıp birlikte bir süre daha kavurup servis tabağına yemeğimizi alıyoruz.
*Afiyet olsun
*Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
Et yemeklerinin pilav ve makarnaların yanına nefis bir tamamlayıcı hatta tek başına bile bir öğün yenebilicek bir lezzet
250gr Mantar
1 adet kırmızı biber
3 diş sarımsak
1 tepeli yemek kaşığı otlu tereyağı (Kräuter butter)
Tuz, karabiber, zerdeçal
*Mantarları ince ince kıyıyoruz
*Kırmızı biber ve sarımsağı julyen doğruyoruz
*Tavamızı ocakta yüksek ısıda ısıtıyoruz sırayla önce mantarı sonra kırmızı biberi ekleyip tavayı ileri geri hoplatarak yağsız bir şekilde kavuruyoruz.
*Tereyağını ekleyip baharatlarını atıp birlikte bir süre daha kavurup servis tabağına yemeğimizi alıyoruz.
*Afiyet olsun
*Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder