Pazılar Kış İçin Buzluğa Girmeye Hazırlar
Annemin bahçesinde 7 kök pazımız var böreğimize sarmamıza yettiği gibi kış için de buzluğa koyup börekler için kullanıyoruz.
Pazı 'yı saksıda bile yetistirebilirsiniz özel bakım gerektirmeyen verimli bir sebzedir.
Dilediğiniz kadar pazıyı tektek yıkayıp süzgeçte bekletiyoruz.
Pazıları salata gibi ince ince doğruyoruz.
Sofra bezini masa yada mutfak tezgahına serip doğradığımız pazıları seriyoruz.
Bir gün boyunca sofra bezinde bekleyen pazıların suyu iyice çekilip biraz solmaya başladıktan sonra buzluk poşetine koyup donduruyoruz.
Kışın Böreklere, Pizzalara, Poğaçalara peynirle birlikte karıştırıp kullanıyoruz.
Afiyet olsun.
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
Bizi Instagramdan takip edebilirsiniz https://www.instagram.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder