Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

PAZI /PEZÜK




Pazılar Kış İçin Buzluğa Girmeye Hazırlar

Annemin bahçesinde 7 kök pazımız var böreğimize sarmamıza yettiği gibi kış için de buzluğa koyup börekler için kullanıyoruz.
Pazı 'yı  saksıda bile yetistirebilirsiniz  özel bakım gerektirmeyen verimli bir sebzedir.
Dilediğiniz kadar pazıyı tektek yıkayıp süzgeçte bekletiyoruz.
Pazıları salata gibi ince ince doğruyoruz.
Sofra bezini masa yada mutfak tezgahına serip doğradığımız pazıları seriyoruz.
Bir gün boyunca sofra bezinde bekleyen pazıların suyu iyice çekilip biraz solmaya başladıktan sonra buzluk poşetine koyup donduruyoruz.
Kışın Böreklere, Pizzalara, Poğaçalara  peynirle birlikte karıştırıp kullanıyoruz.
Afiyet olsun.
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz  https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
Bizi Instagramdan takip edebilirsiniz https://www.instagram.com/mutfakkeyfim





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f