Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

FIRINDA HAMSİ

FIRINDA HAMSİ

Hamsinin her halini severim ,yağsız ve sade halini daha çook severim .

2 kg. Hamsi
Tuz,karabiber,
2 yemek kaşığı sıvıyağ 

🐟Hamsileri temizliyoruz.
🐟Süzgecte süzüldükten sonra üzerine baharatìnı ve yağını ekleyip karıştırıyoruz. 
🐟Fırın kağıdı üzerine istediginiz şekilde dizip önceden ısıtılmış fırında 200'C pişiriyoruz 
🐟Afiyet olsun.
 
 
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f