Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

KAVURMA


KAVURMA

1 kg.kuzu kuşbaşı
1 su bardağı sıcak su
1 adet sogan
3 diş sarımsak
1 adet kapya biber
Yarim cay bardağı sıvıyağ

Kekik, kimyon, pul biber ve tuz

Kuşbaşı doğranmış kuzu etlerini önceden ısıttığımız tencerede mühürlüyoruz.Tencereye suyu koyup biraz tuz atip  pişmeye bırakıyoruz.
Baska bir tavaya yağı koyup  sogan, biber ,sarımsak birlikte öldürüyoruz.
Isterseniz biraz salça da koyabilirsiniz.Ben koymadim.
Pişen etleri bu sosa boşaltıp baharatlarini ekleyip birlikte bir süre daha pisirip servis ediyoruz.
(Bu aşamada fazla karıştırmayın etler ezilip dağılmasın )
Afiyet olsun



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f