Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

KREMALI MANTARLI BİFTEK


KREMALI MANTARLI BiFTEK

750gr.Biftek
1 paket 250ml.sıvı krema
250 gr.mantar
1 yemek kaşığı un
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Zerdeçal, karabiber,tuz
1 dis sarımsak

Biftekleri tavada çift taraflı mühürlüyoruz .Düdüklü tencereye 1 su bardağı su  1 diş sarımsak birkaç top karabiber katıp etleride ekleyip kontrollü olarak pişiriyoruz.
Mantarları ince ince kiyiyoruz kızgın teflon tavada suyunu çekene kadar kavuruyoruz. Suyunu çekince sıvıyağ ekleyip unu üzerine ekleyip biraz kavurduktan sonra kremayı ekliyoruz. Baharatlarınıda ekleyip sosumuzu hazırlıyoruz.
Pişen etleri sosun içerisine koyup 5 dakika sosla birlikte pişirip servis ediyoruz.
Afiyet olsun 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f