Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

KÖZLENMİŞ BİBER MEZESİ



KÖZLENMİŞ BİBER MEZESİ

3 adet közlenmiş kırmızı biber
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 diş sarımsak
1 kase süzme yoğurt
Tuz

Kırmızı biberleri mangalda yada fırında közlüyoruz.
Közlenmiş biberlerin çekirdeğini çıkarıp ince ince doğuyoruz.
Tavaya sıvıyağı koyup kızdırıp biberleri içerisine atıyoruz.
Biberleri biraz kavurup soğuması için ocaktan alıyoruz.
Süzme yoğurdu tuz ve ezilmiş sarımsakla çırpıyoruz.
Közlenmiş biberleri içerisine katıp karıştırdıktan sonra servis ediyoruz.
Afiyet olsun.
 
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfi






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f