Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

KUMPiR



  Gostil kelimesini evlenene kadar duymamıştım.
Ordulular patatese gostil derler tüm Ordulu hemşerilerimize saygılar
  
Dilediginiz kadar patates (gostil)
tuz, karabiber, pulbiber
bir tutam maydanoz
5-6 adet cekirdeksiz zeytin
1 cay tabagi kaşar peyniri yada pizza peyniri
1 yemek kasigi tereyag

Patatesleri mangalda orta ateste kapagi kapali yada
Fırında kabuklarıyla birlikte ortadan ikiye kesip yağlı fırın kağıdı serili tepsiye ters kapayıp 200 'c pisiriyoruz.
Servis tabağına aldığımız patateslere kapak açıp orta kısmına kaşıkla çıkartıp baharatlayıp tereyağ zeytin ve peynir koyup karıştırıyoruz tekrar tatlı kaşığı yardımıyla patatesi doldurup servis ediyoruz.
Damak tadınıza göre istediginiz sebze yada sosları da ekleyip deneyebilirsiniz
Afiyet olsun
 
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfi


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f