Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

ARNAVUT CiGERi



ARNAVUT  CiGERi

Malzemeler:
500 gr.ciger
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı galeta unu
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı kimyon
bir tutam sarımsak tozu
bir tutam acı pul biber

Kızartmak için bol sıvıyağ

Yapılışı:
Ciğeri satın alırken bütün parça halinde almanızı tavsiye ederim ciğer yıkanmaz ama bütün olarak alırsanız dogramadan önce yıkayıp kağıt havlu ile kuruladiktan sonra dış zarını soyup küp seklinde dogruyoruz.
Un ve diğer malzemeleri geniş bir kapta harmanlayıp doğradığımız cigerleri bu karışıma buluyoruz.
Tavada bol miktarda yağı ısıtıyoruz.Paneledigimiz cigerleri kızgın yağda fazla karartmadan pisiriyoruz.
Bol soğanlı karışık salata ile servis ediyoruz afiyet olsun.
 

Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfi

 

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f