Kahvaltılarınızı yada beş çaylarınızı renklendirecek sağlıklı bir lezzet sevgili Annem o kadar sağlıklı ve doğal besleniyorki bazen beni bile hayrete düşürüyor işte annemden öğrendiğim sağlıklı bir ekmek üstü sosu
CEViZLi AVOKADO
2 adet olgun avakado...
1 çay bardağı çekilmiş ceviz
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı limon suyu
tuz
Avakadoları soyup ortadan ikiye ayırıp çekirdeğini çıkarıyoruz.
Çatalla iyice eziyoruz.icerisine dövülmüş sarımsak, tuz limon suyu ve cevizi katıp karıştırıyoruz.
İsteğe bağlı olarak biraz da pul biber ekebilirsiniz.
Karışımı servis tabağına alıp cevizlerle süsleyip servis ediyoruz.
Avakado çabuk karardığı için kahvaltı hazırlarken yapıp aynı saatlerde tüketilmelidir.
Afiyet olsun
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
Bizi instagramdan takip edebilirsiniz https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
CEViZLi AVOKADO
2 adet olgun avakado...
1 çay bardağı çekilmiş ceviz
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı limon suyu
tuz
Avakadoları soyup ortadan ikiye ayırıp çekirdeğini çıkarıyoruz.
Çatalla iyice eziyoruz.icerisine dövülmüş sarımsak, tuz limon suyu ve cevizi katıp karıştırıyoruz.
İsteğe bağlı olarak biraz da pul biber ekebilirsiniz.
Karışımı servis tabağına alıp cevizlerle süsleyip servis ediyoruz.
Avakado çabuk karardığı için kahvaltı hazırlarken yapıp aynı saatlerde tüketilmelidir.
Afiyet olsun
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
Bizi instagramdan takip edebilirsiniz https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
2 yorum:
Ellerine sağlık Yasemin'ciğim... sevgiler (Selma'nın Organik Mutfağı)
Ezme yaptığımızda dolapta beklerken üst kısmı sürekli kararıyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı, ve veya bu şekilde tüketmenin sakıncası olur mu acaba?
Yorum Gönder