Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

ETLİ BULGUR PİLAVI



Etli Bulgur Pilavı

500 gr.kuzu kuşbaşı
1çorba kasesi bulgur
2 yemek kaşığı tereyağ
2 buçuk su bardağı su

Tuz

*Etleri kendi  suyuyla birlikte tencerede yumuşak olana kadar pisiriyoruz.Kendi suyunu çekerse biraz daha sıcak su ekleyip pişmeye bırakın
*Etler pistikten sonra tencereye sıcak  su ilave edip tuzunu atıp kaynatıyoruz.
*Bulgurumuzu et suyu kaynatıdıktan sonra ilave edip karıştırıyoruz pismeye bırakıyoruz.

*Tereyağını tavada eritip pilavın üzerine gezdirip karıştırıyoruz.
*Afiyet olsun.


Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz  https://www.facebook.com/mutfakkeyfim







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f