Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

CEPLİ POĞAÇA





CEPLİ POĞAÇA

2 Su bardağı süt
1 yemek kaşığı kuru maya
1 yemek kaşığı şeker
1 adet yumurta
1 su bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Un

İÇ MALZEMESİ
Marol
Domates
Kaşar Peyniri

*Ilık süt şeker ve mayayı karıştırıp biraz bekletiyoruz.
*Yumurta sıvıyağ katıp azar azar un ekleyerek yumusak bir hamur yoguruyoruz.
*Hamurumuzu 1 saat dinlenmeye bırakıyoruz.
*Hamurdan mandalina büyüklüğünde yumaklar döküyoruz. Her yumağı cay tabağı kadar açıp yağlayıp reisimdeki gibi katlayıp tepsiye diziyoruz.
*Tepside 15-20 dakika daha bekletip yumurta sarısını sürüp  önceden ısıtılmış fırında 180 'C pişiriyoruz.
*Soguyan pogacalarin içerisine istediğiniz gibi malzemeleri koyup sandavic haline getirebilirsiniz.
*Afiyet olsun

Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim




 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f