YER LAHANASI (KOHLRABİ )
Türkiyede var mı bilmiyorum tadı çok lezzetli sağlıklı bir sebze diyebilirim. Yoğurtla birleşince de yemeklerin yanına tamamlayıcı olarak nefis bir lezzet ortaya çıkıyor.
2 kişilik
1 adet kohlrabi
300 gr.suzme yogurt
Tuz
1 diş ezilmiş sarımsak
Salata tozu (isteğe bağlı)
1 kasık mayonez (isteğe bağlı)
Üzerine
1 tatlı kaşığı nane
1 yemek kaşığı sıvıyağ
Kohlrabi soyup rendeliyoruz.
Yoğurdun içerisine diğer malzemeleri ekleyip karıştırdıktan sonra rendelenmiş kohlrabi üzerine boşaltıyoruz.
Yağı ısıtıp naneyi biraz kavurup üzerine boşaltıp servis ediyoruz.
Afiyet olsun.
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfi
0 yorum:
Yorum Gönder