HAMSİ SARMA
Herkes hamsi sezonunu açmış, bende sezona yakışır bir tarifle ,dışı çıtır içi yumuşak tabiki en sağlıklısından
HAMSİ SARMA video mu bırakıyorum.
Hamsi sevenler Burda mı?
2 kg.Hamsi
2 servis kaşığı mısır unu
Yarım servis kaşığı un
1tatlı kaşığı tuz
1tatlı kaşığı kırmızı toz biber
1 tatlı kaşığı karabiber
Hamsilerin kılçıklarını temizleyip bol suda yıkayıp süzgecte bekletiyoruz.
Mısır unu ve baharatları karıştırıyoruz.
Balıkları bu karışıma bulayıp rulo şeklinde sarıyoruz.
Tepsiyi yağlayıp hamsileri sırayla diziyoruz.
190'C önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz
Afiyet olsun.
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder