Zeytinyağlı Fasulye Tava
Fasulyenin her türlüsünü bulabileceğiniz tek adres Karadeniz Bölgesidir. :) :) :)
Taze fasulyenin çayla birlikte nefis uyum sağladı nefis bir ara öğün mutlaka deneyin
500gr. Taze Fasulye
1 adet kuru soğan
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz, karabiber, pul biber
Fasulyeleri temizleyip yıkıyoruz. İsteğe bağlı olarak dilimleyip yada kırma olarak hazırlıyoruz.
Soğanı ince ince kıyıyoruz zeytinyağı ile birlikte teflon tavada saydamlaşana kadar kavuruyoruz.
Fasulyeleri üzerine ekleyip baharatlarını katıyoruz tavaya bir kapak kapatıp orta ateşte arada bir karıştırarak pişiriyoruz.
İster sıcak ister soğuk olarak servis ediyoruz.
Afiyet olsun.
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfi
0 yorum:
Yorum Gönder