MISIR UNLU KARNIBAHAR KIZARTMASI
2 kişilik
Yarım Karnıbahar
1 buçuk su bardağı mısır unu
1 yumurta
Yarım cay bardağı sıvı yağ
Tuz karabiber pul biber
Kızartmak için bol sıvıyağ
Karnıbaharları istediginiz büyüklükte parçalıyoruz .
Yumurtayı yağ ve biraz tuzla çırpıyoruz.
Mısır ununun içerisine dilediğiniz baharatları ekleyip karıştırıyoruz.
Karnıbaharları yumurtaya batırıp mısır ununa bulayıp sebzelerimizi hazırlıyoruz.
Yağı karnıbaharları kapatacak kadar tencereye doldurup iyice ısındıktan sonra kızartıyoruz.
Afiyet olsun.
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfi
0 yorum:
Yorum Gönder