ET SOTE
1 kg.kuzu kuşbaşı
1 kase kuzunun kendi yağı
3 diş sarımsak
Kekik, kimyon, pul biber ve tuz
2adet yesil biber
2adet domates
Kuşbaşı doğranmış etleri tencereye koyup kendi suyu ile pişmeye bırakıyoruz.
(Suyunu çeken etler pişmemişse kaynamış sıcak su ilave edip pişirmeye devam ediyoruz.)
Pişen etleri kendi yağında ince kıydığımız sarımsak ve biberlerle birlikte kavrulmaya bırakıyoruz.
Baharatlarla birlikte domatesinide ilave edip sosuyla birlikte kaynayan yemegimiz servise hazır
Afiyet olsun
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
1 kg.kuzu kuşbaşı
1 kase kuzunun kendi yağı
3 diş sarımsak
Kekik, kimyon, pul biber ve tuz
2adet yesil biber
2adet domates
Kuşbaşı doğranmış etleri tencereye koyup kendi suyu ile pişmeye bırakıyoruz.
(Suyunu çeken etler pişmemişse kaynamış sıcak su ilave edip pişirmeye devam ediyoruz.)
Pişen etleri kendi yağında ince kıydığımız sarımsak ve biberlerle birlikte kavrulmaya bırakıyoruz.
Baharatlarla birlikte domatesinide ilave edip sosuyla birlikte kaynayan yemegimiz servise hazır
Afiyet olsun
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder