HAMSİ FiLETTO
2 kg.hamsi
1 su bardağı galeta unu
1 çay bardağı un
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı zerdecal
1 tatlı kaşığı tuz
Hamsilerin başlarını koparıp kılçıgını tamamen çıkartıyoruz.
Bol suda hamsileri yıkayıp 2 şer 2 şer hamsileri sırtlarını birbirine yapıştırıp süzgeçe diziyoruz.
Galeta unu ve diğer malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz.
Hamsileri çift çift unlayıp kızgın yağda kızartıyoruz.
Afiyet olsun.
2 kg.hamsi
1 su bardağı galeta unu
1 çay bardağı un
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı zerdecal
1 tatlı kaşığı tuz
Hamsilerin başlarını koparıp kılçıgını tamamen çıkartıyoruz.
Bol suda hamsileri yıkayıp 2 şer 2 şer hamsileri sırtlarını birbirine yapıştırıp süzgeçe diziyoruz.
Galeta unu ve diğer malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz.
Hamsileri çift çift unlayıp kızgın yağda kızartıyoruz.
Afiyet olsun.
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder