HiNDİ KUŞBAŞI
500gr. Hindi yada tavuk gögsü
1 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı susam yağı( isteğe bağlı)
Tuz, köri ,karabiber ,kırmızı toz biber
Kekik
Hindi yada tavuk etini kuşbaşı doğruyoruz.
Sıvıyağ ,susam yağı ve baharatları bir kapta karıştırıyoruz.
Etleri ilave edip yarım saat dinlendiriyoruz.
Pişirmeden önce etleri süzgece alıp yağını akıtıyoruz.
Teflon tavayı ocakta ısıtıp , kızgın tavada etleri pisiriyoruz.
Afiyet olsun.
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder