![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-Fv5vizOJ254kPN55B8QZ9bjxLECNGBvag0ZT1UYj-eCePuG_1vkHHl-kB8Mt2ayTdo2iXF1EToHP2CfwmvR1YD8jYMj0dsIU8Jncc3y4eCeUpQ0RqFH88fWZYE0hZL7sjImpDdcixps/s640/IMG_20170110_231032.jpg)
HAMSİ ŞİŞ
Hamsinin her türlüsünü severim diyenler bendensiniz . Haftada iki kez bizim evde balık pişer mevsimidir bol bol tüketmek gerek
1 buçuk kg.hamsi
1 buçuk su bardağı mısır unu
1 çay kaşığı tuz
Kimyon
Karabiber
Kırmızı toz biber
Hamsileri temizliyoruz . Ben kılçıklarını aldım fileto şeklinde hazırladım malum çocuklar ugrasmasınlar diye ☺
Hamsileri kılçıklı yapacaksanız sırt kısmından , kılçıksız yapacaksanız yan tarafından şişlere takıyoruz .
Mısır unu ve baharatları karıştırıp hamsileri bu karışıma buluyoruz .
Bol yağda kızartıyoruz .Afiyet olsun .
Yaseminle Mutfak Keyfi INSTAGRAM: https://instagram.com/yaseminle.mutfak.keyfi?igshid=1bqpg0c3mq20g
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
0 yorum:
Yorum Gönder