Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

MISIR UNLU KARNIBAHAR KIZARTMASI




MISIR UNLU KARNIBAHAR KIZARTMASI
2 kişilik

Yarım Karnıbahar
1 buçuk su bardağı mısır unu

1 yumurta
Yarım cay bardağı sıvı yağ
Tuz karabiber pul biber

Kızartmak için bol sıvıyağ

Karnıbaharları istediginiz büyüklükte parçalıyoruz .
Yumurtayı yağ ve biraz tuzla çırpıyoruz.
Mısır ununun içerisine dilediğiniz baharatları ekleyip karıştırıyoruz.

Karnıbaharları yumurtaya batırıp mısır ununa bulayıp sebzelerimizi hazırlıyoruz.

Yağı karnıbaharları kapatacak kadar tencereye doldurup iyice ısındıktan sonra kızartıyoruz.
Afiyet olsun.


Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfi







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f