Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

KURABİYE YAĞI











Kurabiye Yağı
Birbirinden güzel şekilli kurabiyeleri mutlaka herkes denemiştir ve pişerken şekiller yayılır bozulur bunun nedeni kullanılan yağdaki su miktarıdır.
Herkesin evinde Pastaneci yağı olmadığına göre o zaman kurabiye yağlarını önceden hazırlayalım. İşte püf noktası
Tereyağı kısık ateşte eritip ocaktan alıyoruz soğumaya bırakıyoruz.
Eritilmiş tereyağının üst kısımda kalırken yağ sogudukça suyu tabanına toplanır.
İyice soğuttuktan sonra isterseniz bir enjeksiyonla yardımıyla yada yağın bir kenarına delik açıp süzdürerek suyunu alabilirsiniz.
Pastaneci  yağımız hazır ister hemen kullanın isterseniz buzdolabında saklayın.
Çoğu zaman Kurabiyelere şekil verirken zorlanırız. Bunun nedeni ununun fazla olmasıdır.
Kurabiyeler için mutlaka bir hassas terazi kullanılması halinde bu problemler ortadan kalkar.
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f