Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

İKİ RENKLİ ŞEHRİYE PİLAVI






İki Renkli Şehriye Pilavı
Şehriye Pilavı soğuk mezelerin yanına çok yakışıyor mutlaka deneyin.

2 su bardağı şehriye
1 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı sıvıyağ
2 su bardağı sıcak su
Tuz

*Şehriyenin yarısını tencerede sıvıyağla birlikte renk alana kadar kavuruyoruz.
 *Kavrulan şehriye diğer yarısını da boşaltıp karıştırıyoruz. Sıcak suyunu ilave katıp  tereyağını ve tuzunu da ekleyip karıştırıyoruz.
*Orta ateşte pişiriyoruz.
*Suyunu çektikten sonra iki kat kağıt havlu peçete kapatıp demlenmeye bırakıyoruz .
*Hafif ve leziz bir tat afiyet olsun

SOĞUK MEZELER İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ
Domates Soslu Patlıcan
http://yaseminlemutfakta.blogspot.com/2016/05/domates-soslu-patlican.html

Rus Salatası
http://yaseminlemutfakta.blogspot.com/2015/03/rus-salatasi.html

*Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz
 https://www.facebook.com/mutfakkeyfim

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f