Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

DOLMALIK YESILLIK

 
 
 

 

SARMALIK DOLMALIK YESiLLiK

Yaz aylarının yeşilliklerinin tadını kokusunu kışında sarmalarınızda ve dolmalarınızda tatmak istiyorsanız tam zamanıdır. Buzlukları hazır boşaltmışken ufaktan kış hazırlıklarına başlayalım.

Sarmalar, Çorbalar, Pilavlar ve Yöresel Yemekler için

Maydanoz
Dereotu
Reyhan...
üçlüsü buzluga konmaya hazırlandı

Maydanoz, dereotu ve reyhanı ayrı ayrı bol suda yıkayıp süzgeçte bekletiyoruz.
Hepsini doğrayıp temiz bir bez üzerinde karıştırıyoruz.
Bir gün boyunca bez üzerinde serili bırakıyoruz. 

Böylece suyunu iyice çekmiş olup buzluga koyduğumuz da tane tane olup  yapışmayacaktır.
Istediginiz boy buzluk poşetine doldurup buzlugumuzda donduruyoruz.

İhtiyacınız kadar çıkarıp kullanılabilirsiniz
Afiyet olsun
 
 
Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim







  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f