Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

CEViZLi KAHVALTI SOSU




 
 
CEViZLi KAHVALTI SOSU

1 çay bardağı makinadan çekilmiş yada ufalanmış ekmek içi
1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz
1 diş sarımsak...
Damak tadınıza göre tuz, kimyon, pul biber
1 tepeli yemek kaşığı biber salçası
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı ılık su

Yapılışı
Ilık suyu salça ile karıştırıyoruz.Salça biraz dahs sos kıvamı olunca zeytinyağını, tuz ve baharatlarını ve dövülmüş sarımsağı da ekleyip karıştırıyoruz.
Ekmek içi ve cevizide ekleyip sosumuzu karıştırıyoruz.
Hazırladığınız sos ekmeğe sürülecek kıvamda olmalı çok kuru olursa az miktarda domates yada biber sosu ekleyip sosunuzun kıvamını ayarlayabilirsiniz.
İçerisinde katkı maddesi olmadığı için 3 gün içinde sosunuzu bitirin çabuk bozulabilir. 
 




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f