Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

HAŞLAMA KUZU KOL


 HAŞLAMA KUZU KOL

5-6 Parca kuzu kol
1 adet havuc
1 adet sogan
3-4 dış sarimsak
2 su bardagi su
1cay tabagi kıyılmış taze kekik
2-3 dal kıyılmış taze biberiye
Kimyon
Pulbiber
Tuz
Etleri bir kac parcaya böldüğümüz havuc sogan sarimsak ve su ile haşlamaya birakiyoruz.
Etler haslandiktan sonra teflon tavaya aliyoruz kendi yagiyla orta ateste kavrulmaya birakiyoruz. Gerekiyorsa 1-2 kasik yag ekleyerek orta ateste biraz kizarmaya birakiyoruz. Baharatlarinida ekleyip cift tarafli kizartip servis ediyoruz.Tencerede kalan et suyunu süzgecten gecirip buz posetine doldurup dondurucuya atabilirsiniz . Afiyet olsun






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f