Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

KAKAOLU VE KREMSANTiLi PASTA





Kakolu ve Kremsantili Pasta

2 yumurta
1 buçuk çay bardağı (150gr)şeker
1çay bardağı (115 gr.)süt
1çay bardağı (100gr)sıvıyağ
1 su bardağı tepeli (160 gr.)un
2 yemek kaşığı (20gr.)kakao
1paket vanilya
1paket kabartma tozu


Üzerine
1paket kremsanti
1 su bardağı soğuk süt
Süslemek için
2 yemek kaşığı hindistan cevizi
1 kase bütün ceviz
bir miktar çikolata rendesi

Yumurta ve şekeri 5 dakika kadar çırpıyoruz.
Sütü ve yağını ilave ediyoruz.
Un, kakao, kabartma tozu ve vanilyayı eleyerek karışıma ekliyoruz.
Tart kalıbını yağlayıp unluyoruz. Harcımızı kalıba boşaltıyoruz.
Önceden ısıttıgımız fırında 180’C pisiriyoruz.
Kremsantiyi soguk sütle çırpıyoruz.
Soğuyan kekimizi kalıptan çıkarıp ortasına kremsantiyi sürüyoruz.
Hindistan cevizi ekeleyip cevizlerle süslüyoruz.
Üzerine biraz çikolata rendeleyip pastamızı tamamlıyoruz.
Afiyet olsun
Bizi Facebooktan takip edebilirsiniz https://www.facebook.com/mutfakkeyfim



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f