Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

HAMSİ FiLETTO



HAMSİ FiLETTO

2 kg.hamsi
1 su bardağı galeta unu
1 çay bardağı un
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı zerdecal
1 tatlı kaşığı tuz

Hamsilerin başlarını koparıp kılçıgını tamamen çıkartıyoruz.
Bol suda hamsileri yıkayıp 2 şer 2 şer hamsileri sırtlarını birbirine yapıştırıp süzgeçe diziyoruz.
Galeta unu ve diğer malzemeleri bir kapta karıştırıyoruz.
Hamsileri çift çift unlayıp kızgın yağda kızartıyoruz.
Afiyet olsun.


Yaseminle Mutfak Keyfi FACEBOOK: https://www.facebook.com/mutfakkeyfim
 








  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
f